A super hot kidnap fantasy, to both do and experience. Tricky to pull off safely, but I do think it could be possible with careful planning.

One Reply to “Stuffed in the trunk”

  1. Jeg har selv prøvet at blive bortført fra en fest hvor nogle seje store drenge ville straffe mig fordi jeg havde været for tæt på deres piger, så du tvang mig ud på toilettet hvor de bandt mine ankler og håndled stramt sammen, og så kom de mig en en gammel 100 kg. kornsæk som de bandt til ved snøvsen, og så mærkede jeg 4 hænder bar mig ind gennem fest lokalet og ud til en bil, hvor de smed mig i bagagerummet som de lukkede og låste, og der fik jeg lov til at ligge resten af festen og jeg lå der også fanget hele natten, og næste dag hentede de bilen og kørte mig hjem hvos de smed sækken med mig foran min dør, og hånligt sagde du må selv komme ud af din sæk og reb, og ellers er der nok en nabo der finder dig og lader dig komme fri.
    Det var skrækkeligt at ligge bundet i en sæk i bagagerummet, men også dejligt for jeg fik tid til at tænke over min dumme fejl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.